INFÖR USA

Jag veeet long time no see, right? Men till mitt försvar så har jag faktiskt varit på marma läger, askul nästa inlägg blir ett lååångt inlägg om Marma!
Men nu ska jag berätta om idag; Pappa och jag åkte halv 8 mot den amerikanska ambassaden för visum, vi stannade på vägen och köpte frimärken.
Sen så stog vi och väntade i 1 timme!! Och väntade på att få komma in, väll framme så sa vakten att det fattades nått bankpapper så då drog vi till närmaste bank, det ända vi behövde säga va: Hej vi kommer från den amerikanska ambassaden,, då sa dom bara ok! och fixade allt service sverige!!
Väll tillbaka till ambassaden igen så fick jag gå in men var tvungen att lämna min mobil hos vakten... Den kan ju faktiskt va en bomb!!
Inne på ambassaden så tog de mina fingertryck och frågade till vilken stat jag skulle till, det var allt sen fick jag vänta lite till innan jag fick några papper. Under tiden så roade jag mig med att titta på några personer som började bråka inne på ambassaden! Hahahhahah vakten fick gå emellan och bara: Nu lungnar ni ner er!!
Det tyckte jag va kul:P

Dagens Överdrift: Att vakten tog min mobil för att den kunde va en bomb, kom igeen!! 


Bara så att alla vet så börjar jag bli riktigt nervös för usa!!!


RSS 2.0