Jag är en tulpan i stan;)

Igår lät jag mig lätt (för lätt) övertalas till att följa med Becka och Anni till stan. Var i försig kul åt ben and jerrys strut mumma! Sen lyckdes jag tappa bort mina solglassögon letade men hittade inga.. Moe ska till London idag så då kanske hon köper hehe om hon hittar några braa;) Ikväll är det Valborg, om ni ska förbi rålis så kan ni ju slå en pling:) 


Ma ska inte byta skolan

Emma ska inte byta skola för alla hennes vänner här vill ha kvar henne. Ingen vill gå i den här cpklassen utan emma. Emma, om du byter skola, vem då ska jag (hanna) prata GG med? Vem ska jag då sitta bredvid på franskan? Jag behöver dig, som alla andra. Du får inte byta klass bara för att mer än 50 procent är cp. Snälla, om du drar så blir det ju ännu färre normala girls i klassen.

Snälla snälla bästaste bästis emma, du kan klara det - de e därför du har oss. Vi ska hjälpa dig genom vardagen och klara av alla konstiga people i klassen.

PUSSAR PÅ DIG SÖTASTE <3<3


// Din Sunshine


Kompis:P

Yeeey idag har jag äntligen fixat comviq kompis!!! Fattar ni hur länge jag har velat det???
Nytt nr: 0765559208:) Världens bästa nummero! Men nej 2 prov imorn puss på er<3


Helgen:)

Helgen har vart/är väldigt  bra:) I fredags så följde jag med sis och ett par sköna högländare till Judarnsskogen det var nån som fyllde år och hade tänt en brasa vid Judarn! Vi gick det men gick fel och jag och Linn (ingen bra kombo i mörkret) höll på att dö av skräk innan vi kom fram, hahaha mörkrädd. Men det var kul:)
Kajsa, Greta, och Jag missade 12:an så vi fick gå hem från Stora Mossen men det gick ganska fort:)
I lördags så pluggade jag ute i sommarvädret innan jag åkte iväg och serverade på skolan. Vi skulle servera allt från 25-85åringar som gått ut skolan men det var faktiskt kul! De gamla var roligast.
Och det kom fram en gammal tant innan allt hade börjat och började prata.
-Ohh var det ni duktiga flickor som serverade förra året också?
- (vi) Ehh nä vi går i 1an?
- ahh då vet ni inte att de är jag som är den tokiga gammla rektorn här!!
Hhahaha och så babbla hon på hon var en riktig kruttant, en sån ska jag också bli när jag blir gammal. :)
Idag har jag byggt upp en agilitybana och kört det med moen, snart bär det av till Bremsjöbarnen ska vara barnvakt. Moneyy;)



Huvudet på rätt plats!

Imorse hade jag tur! Jag hade fått ett mess från becken och lyckades glömma mobilen på bussen när jag gick av till skolan!! när jag kom in och började känna i fickorna så fick jag panik när det gick upp för mig att den hade följt med bussen!
Springer allt vad jag har mot sånga station och får syn på Susanna som kmr cyklande, haha skriker om att låna cykeln och cyklar i full fart mot slutstationen.
När jag väl kmr fram dit så ser jag att 117 (min buss) har börjat rulla till en station så det blir till att vända och springa ikapp den. När jag väl har kommit ikapp den så ser jag att det inte är samma, busschaffisen säger att min buss har bytt till linje 112 och att den åker om 1min!
Kubbar tillbaka till stationen och hinner precis till 112, där jag flåsande får fram, "hej jag åkte med den här har du min" Mobil? Frågar han, räcker fram min mobil och ler:) Det gjorde min dag!


Skönaste djuret på Spånga!

Vet inte vad han heter, men tycker att han passar i att heta Klas-Åke! 


Nya frisyrer, Nya skor

Tja hörni, har ni tänkt på det att nästan allt sitter i håret? Nej men faktiskt seriöst det är väldigt mycket av dig själv som sitter i håret. Det är himla viktigt! Just idag har jag haft en bra hair day, love it!
En kul grej med måndagar är att man får se nya frisyrer ofta:) Och som jag hade sagt så hade Annis frisyr blivit bättre, jättefin som vanligt:)  Och juste en tjej i min klass Felli har bytt från en hipetihopfrisyr till långa svarta dreads! Hahaha ja det kommer ta ett tag att vänja sig vid dom. Det skulle jag aldrig våga:) Jag fortsätter att spara ut så att jag får ett eiktigt långt blont hår på standen:)
Förresten så kom mamma igår med ett par nya skor till mig, hon sa bara här emma får du ett par skor! Då blir man glad!


Det här förgyller ens dag ännu mer när man kommer hem;)

Gossip Girl Bloopers

Bästa serien, ever! Fatta vad kul det skulle va att spela in den:)



HMM NÄ SKULLE INTE TRO DET...


SOV, KLIPPNING, (UPPFOSTRAN), KUSINER, BLOD, BRO, MISSLYCKANDE, OCH GG.

Så kan man nog sammanfatta den här ganska ohändelserika helgen, men jag gillade den ändå. :) Fredagan inleddes med slö, och lite senare panik. (vem är förvånad)? Kom lite sent till SV men eftersom min svlärare faktiskt är en normal människa WOWAWIA! Så bryr hon sig inte om såna träkheter som att missa tiden lite. Jag gillar såna:)
Sen på kvällen blev det lite ridning och sovna i soffnan. Vilket härligt ord soffa är by the way... Soffa.. soffa.
Nej back till ämnet, helguppdatering. Sen på lördagen så vakna jag av ett sms från en av mina favvossar : Anni. Vi drog ut på stan där jag endast köpte fika, och anni klippte sig tyvär så blev hon inte nöjd så det blev inga bilder på den frisyren..
Anni tycker by the way att jag inte ska stirra så mkt på folk, (jag gör det om jag ser någon som jag känne rigen från TV/ om den ser rolig ut). Så ibland får jag bli lite uppfostrad av anni. Kusininvadering här på kvällen och det var helt ok men ganska tråkigt.
Idag sön så cyklade jag till Kärsön och la ett blodspår till moe, 4tim senare så kommer vi dit och njaa det gick inte alls bra... Hon viirrade bort sig totalt så nästa gång så blir det ett mycket kortare spår. Molly och jag ska bli Champ i viltspår:D just nu ser det ioförsig ganska mörkt ut, men det blir nog ljusaresnart.
Kvällen avslutades med Gossip Girl, och Wipeout.  Jag ska vara med i Wipeout när jag blir stor! hahaha roligt:) 
 Ska uppdatera bättre puss! 
(Bilden på spårgeniet  är tagen av min kompis moa. (mmnw.blogg.se)




PANIK PLUGG!

Usch,usch en av de värsta överaskningarna som finns e när klassen helst plötsligt säger men vi har fysikprov imorn!! Men jaaa så det har min dag blivit ängnad till. (Och en kort mysfika a la jordgubbar och donken med Bigge på brommaplan) ;P
Men jag hoppas att jag åtminstånde klarar G..
Som min käre vän Albert Einstain, (själsfränder det är det vi är huh!) sa: "det enda som stör min inlärning är min utbildning."
Jaja alla kanske inte fattar, jag är inte säker på att jag fattar, men Godnatt! :)


HAR DU GJORT 20 AV DESSA SAKER ÄR DU BLOND.


[X] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[X] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[X] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[X] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat
konstigt på mig.
Antal: 4

[X] Jag har gått in i ett träd.
[X] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[X] Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[X] Jag försökte just sjunga dom.
[X] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 5

[] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[X] Jag är/har varit blond.
[] Folk har kallat dig senreagerad. VAD BETYDER DET?
[X] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 2

[] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[X] Jag har somnat på en lektion.
[] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[X] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 2

[X] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[X] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. Man vill ju få rätt?
[] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 2

[X] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt. skulle plugga men,men
[X] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[X] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan. 
[X] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[X] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 5

[] Jag använder ordet "smart"
[X] Jag använder ordet "coolt"
[] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[] Mina vänner svär inte.
[] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 1

[X] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3

SUMMA:24

Men vem har inte gjort de här sakerna säger jag bara :P

Glamour

Gårdagen tillbringades hos världens bäste Anni som hade glamourmiddag! Jag kom dit lite tidigare för att inte komma försent, och hjälpa till:)
Sen så kom människorna i sina fina klänningar, (jag hade min  balklänning) vi åt middag sjöng singstar, sen var några tvungana att gå hem... Det är nackdelen med att alla bor så långt bort från varandra :/
Men jag marie, felicia, sunshine, och anni, drog för att träffa några av annis kompisar som firade nån vid en sjö. Det var kul men vi hann nästan bara komma dit innan folk släckte elden och polisen kom. Men Annis okompisar är sköna och jag är ju översocial så det gick bra hahaha;).  

  

  


    


 

Härligt:)

Idag har det vart en skön dag:) Jag har bestämt mig för även om det är kallt på morgonen så ska jag ha på mig vårjackan nu:)
Idag hade vi ingen kemi så vi slutade 15 istället för 16.30!! Jag, Anni och Sunshine drog till stan och jag köpte montis en ansiktsmask, tights, örhängen, och en apelsinjuice. Alltid kul:) Sen så ringde jag en av mina barnvaktsfamiljer och fixade ett datum då jag ska sitta barnvakt:) Money, Money yea:) Jag frågade också Montis om de har sommarjobbare och chefen sa att jag skulle komma med mitt CV:D:D Så imorn så blir det en snabbis till stan för att lämna mitt CV till Montis. Tänk om jag får sommarjobba där! Hahahaha snacka om att jag kmr bli en liten tjockis då!
                  

IGÅR

Hahahah har märkt att det blir ganska många "igår" inlägg;) menmen thats life:) Igår så blev jag inte utsatt för så mkt luringar faktiskt men så var man ju lite nere också :/.
Men jag måste säga att L8 lyckades lura Camilla i  klassen ordentligt! XD Det var riktigt kul! Min käre L8 är libanes så på morronen så skickade hon ett sms till Camilla där det stog typ: Hej jag står på Arlanda nu hann inte berätta men jag ska åka till Libanon idag hejdå:).
På morronen så har vi gympa så jag satt och tog av mig skorna och så kom Camilla in och ba: VET NI L8 SKA TILL LIBANON!! och så läste hon upp smset. hahah det roliga va att jag gick på det först och  ba jaha jag är inte så förvånad hehe ooopsxD. Men sen så sa Sara men nej L8 är i gympasalen. Men Camilla som var i upplösnings tillstånd bara NEJ, och så rabbla hon upp smset igen. Nu fattade jag också att det var ett aprilskämt så jag ba: ehhh Camilla du vet vilket datum det är idag va? 1 april;)
Men camilla bara läser upp smset igen och jag suckar och går ut till gympasalen med camilla efter mig där L8 står och garvar hahahahah:P HUMOR:P

Kajsa blev ordentlig lurad hahah:P det är en tjej som heter Linn som har flyttat runt lite och bla bott i Belgien och hon blev lurad att Linn skulle flytta tillbaka till Belgien!! De lurade typ hela Högland, bra tkr jag;)
Idag så visade sig våren 4-real jag fotade lite vårtecken i trädgården:) 


RSS 2.0