PICS! (FRÅN HELGEN)

Ty och Kourtney

       På Texas longhorn(resturang med XC)


jag och Ty 

     Pinata:)

Wonka godis:O

      sa ju att lillkillen var CRAZY i baseball;) 

Det här pappret behövde man till spökhuset, där det bla stog att stället inte hade nått ansvar om man snubblade och bröt något eller till och med dog(!) Såå typiskt USA! ;)

PUSS PÅ ER!! <3

HAHAHA:P


Helg älg (kännde för att rimma)

Ok helgen då! :)
(BTW så köpte jag vyjort i onsdags så snart ska jag skicka mina 20vykort (19) klassen vill ha ett brev istället så ok då!) :p

Fredag: Sista crosscountry meetet, jobbigt men sprang mitt bästa! Gjorde nytt personligt rekord iallafall:)
25.03min på 5km. Nöjd men var ändå lite besviken för jag ville såå gärna ha 24min någonting. Och när jag sprang mot finallinjen så såg jag klockan, men kunde helt enkelt inte hinna in till 24 någonting, ibland är 4 sekunder en väldigt lång tid... ;)
På kvällen så såg familjen på "The proposal" har redan sett den men den var rolig ändå! :) Jag var helt slut somnade i soffan:)

Lördag: Upp klockan 7am (!) för att åka i deras enorma röda van till deras gudson som fyllde 7. De var i ett fint område och barnen var roliga hahaha.
Lane (han som fyllde 7) är helt galen i baseball, och jag spelade baseball för första gången i mitt liv, tro det eller ej men jag  var duktig!! Jag var en av de bästa (kanske för att motståndarna var gammla/eller 7år)
Men ändå!
På kvällen så åkte jag med Alissa till vår Highschools footballsgame, och vi vann såklart;) Lite konstigt är det ändå att alla här vet nått/flera saker om mig (spelar ingen roll om det är sant eller inte) jag är tydligen ett populärt samtalsobjekt? Hahaha men det är ok, de är ju inget illa som sägs om vi säger så;)
Efter fotballsmatchen så åktevi omkring och Sonic som en drivein/snabbmats/smoothi sak.
Där satt sen jag,alissa,brilie,briana,och sam och några andra och flummade:) Roligaste var ju lätt när Briana spilde sås över sig HA HA!! Sen så åkte jag hem och däckade (trötter).

Söndag: Vaknade 11.16 lite panik, men heey jag var ju iallafall utvilad!
Åt frukost och pratade med folk på skype, älskade svennar<<3<3<3<3!
Pratade med min världens bästa familj i min nya mobil:)
Niki ringde och vi bestämde att jag och hon (+ nån grupp så att det blev gratis) skulle till ett spökställe! Det låg nån biltur bort, och innan så åt jag och Niki en sallad på Pizza Madness (nyttiga!!)
Det var full snöstorm så jag hade min fjällräven (älskar den jackan varm!)
Spökhuset var lite innomhus (fallfärdiga ruckel) och utomhus i snöstormen och det heter Baskin Joes. Det är rankat som nr.4 läskigaste stället i HELA usa!!!
Och det var läskigt!! Monster som jag en med motorsågar, blinkade ljus, clowner som jagade en snubblig emma i halkig snö osv. 
I en del av huset så blev vi jagade av ett spöke och helt plötsligt så blev gången smalare och jättemycket lägre så vi var tvungna att krypa i en lång bäckmörk tunnel som gick brant upp och ner folk hasde omkring och ramlade, tills vi kom till en slags låda vi blev inskrämda in  i den, och de stängde dörren och så for vi iväg nånstaans.
Sen var det massor med mer monster, gångar, och luftmadrasser som låg under snön så det kändes som man sjönk, och luftgrejer(typ madrasser) mellan väggar så att man var tvungen att backa genom den, för inte få en kvävningskänsla!
Läskigste var det när de delade på oss så man var tvungen att ensam gå in i en kista, de stängde den och det var kolmörkt och de snurrade runt den klösde på den och bankade,på den, och sjöng: " round round they go and then they dieeeeeeeeeeee!" Det var PRETTY SCARRY!!! men jag  överlevde!!

På vägen hem så var det VÄRSTA  snöstormen och det låg ttyp 20cm snö på vägen! Och vi körde bara i typ 40km i timmen för att vi inte ville dö!
Men kom hem säker och gick och la mig:)

BTW så har jag skrivit upp mig för nästa sport; BASKETBALL! YEEEY KOMMER BLI ASKUL! :D

PUSS ÄLSKAR ER MEST!! (ni få trogna som läser min blogg glöm inte att kommentera!!:) <3<3<3<3<3<3<3


OK?? But no pants huh? :)

De här skyltarna finns överallt i Usa i affärer snabbmatsställen också vidare:D 


OCTOBER-BREAK

Ok jag veet har inte uppdaterat bra men men! Jag har haft octoberlov. Men nu så ska jag däremot skriva om mitt lov:P Jag kommer inte exakt ihåg dagarna men skriver i punktform då;) Skriver inte vad jag gjorde varje dag=boring, skriver vad jag kmr ihåg hehehe;)

  • Ok första softballmatchen, såg den med Lissa (värdsyster) och Krissy, skiiiitkallt men kul;) Tjejerna från vår skola vann ofc! Det var en bröstcancer match för öka uppmärksamheten för cancer så alla hade rosa saker på sig, och softbollbollarna var... Rätt rosa pretty coolt tycker jag:P  Hända en liten pinsam inncident hehe, vi drog till en liten affär för att köpa varm choklad, men chokladen var VARM! Men det visste inte jag såg jag tog en stor klunk och fick en nära döden upplevelse! Nice hehehe och det här var inte jag som gjorde det var reflexer jag kunde inte stoppa det! Så jag spottade ut chokladen vid chokladmaskinen (på bänken) och torkade upp det med en servett och sprang ut till bilen asgarvandes!  Lite kul faktiskt.

 

  •  XC meet, freesing!! Vi sprang 5km och jag hade en hoodie och våra xclångbyxor men frös ändå! Vi hade is på oss när vi var klara och min blå hoodie hade blivit silvrig av frost. Ganska coolt men kallt! När jag kom hem vid 10.00 tiden så åt jag och tittade på "Madagaskar 2". MIn favorit är lätt lemurkungen han  är bäst! Messade med Alissa (en tjej första året på college från Russia hon har en rolig acent;) Och åkte till henne vid 15.00 och var där på ett "Mary Kay Party" Det är ett smink märke som heter Mary Kay, så vi var där och sminkade oss etc, det var kul lärde lära känna nytt folk. Kom på en ny handhälsning med Sam en av tjejerna den e ascool! Vi åkte och bowlade lite, och sen åkte vi omkring i bilen med högtalarna på högsta volym, tills jag var tvungen att åka hem! :P

 

  •  Var i en "red rock park" med min värdfamlij. Det var riktigt coolt, och vi klättrade omkring där ett ganska bra tag, jag var bra på att klättra upp men inte så bra på att klättra ner! Heheh men det gick bra,bilder kommer upp när jag har skrivit klart det här inlägget!

 

  •  Åkte med Lissa och Krissy för att handla saker till deras helt oseriösa party:P På en dollarstore där allt bara kostade 1 dollar. Jag köpte en heliumballong:P I bilen så lekte jag med den kul med helium man får en sån rolig röst då ju! köpte en mini ben and jerrys på Walmart sen, xc träning. Hade det varje dag förutom onsdag. Jag och Lissa gick på en promenad och stalkade min gamla värdfamilj, och jag lärde mig vad en prärievarg är, det är faktiskt ingen riktig varg;)! De har typ hundar öerallt här och de skäller ut en överallt! Hahaha

 

  •    På fredagen så åkte jag med Alissa till ett område lite längre bort Pueblo West. Vi träffade en av hennes collegekompisar Kathy , sen så åkte vi till en rollerscate park för att fördriva tiden och jaaa, Det är som en iceskating arena typ, men istället för is så har de som ett slags halt golv som man åker med rullskridskorna på. Och gissa vad det första som hände var?? Of Curse så ramlade jag helt om har ett stort blåmärke på rumpen nu hehe kul... Jag och Alissa SÖG  verkligen på det hahah! Men alla barn (typ 6åringar) svoschade förbi oss medans vi staplade runt där, Kathy tyckte att det var väldigt underhållande men det tyckte inte vi hmm konstigt hehehe? Fast lite kul var det ju! Sen så skulle vi åka till bion, men Alissa och jag drog till en hemmafest istället, det var välddigt kul faktiskt, och vi lärde dem hur svenskar och ryssar festar;)! Men jag måste ändå säga att jag blev lite besviken... Killarna (!) var faktiskt några riktiga dramaqueens (Iallafall 2 av dem.) Sen så skutsade en kille mig,Alissa,och en annan dude Derek till en park och lämnade oss! För vi hade ingen stans att sova för natten så det fick bli i bilen sov nog bara 2 timmar. Inte det mest bekväma kallt och trångt, kom hem ca 8am på morgonen sov och tittade på "hitta Nemo" tills kolckan 16.00. Jag älskar Doris! 

 

  •      Ca 16.30 samma dag som jag kom hem från fekken så åkte hela familjen till Krissys hus där Krissy och Lissa firade sin födelsedag tillsammans,först så var det släkt och familj. Sen så åkte de hem och några kompisar till dem kom. Det var helt oseriöst och flummigt men kul! De hade jättecoola tårtor som såg ut som gravstenar (hallowen är stort här borta). Och Krissy hade köpt massor med oreos med tanke på mig hahaha! Emma <3 Oreos bästa kakorna ever!! (du kmr älska dem bajsa!) Vi flummade runt jag försökte fånga bubblor med smak (bilder finns på fb) och vi kollade på "the proposol" ganska bra film men alla somnade innan den var slut. Nästa dag så kollade vi om filmen (för alla somnade efter bara en kvart typ) Åt frukost och jag roade dem med några heliumballonger:P

 

  •          Sista dagen så vakande jag somsagt i Krissys hus och jag och Lissa var där till ca 13.00 nånting. Sen så kom jag hem gjorde min hemhjälpsgrej (alla måste hjälpa till) och latade runt ett tag. Vid 18.00 tiden så skutsade Lissa mig till en park i Florence, där jag mötte upp med två av mina kompisar Bralie, och Brandie. Vi åkte till bion ch såg en asbra thriller (jag vet JAG gick och såg en läskig film hahaha) Den hette "The Stepfather", och hade bla Penn Badgley (Dan i gossip girl) som huvudroll, jag har bara en sak att säga när den kommer ut i Sverige... SE DEN!!!!  Efter bion så gick vi till ett glassställe "Coldstone". Åhh det är ett ascoolt ställe! De gör speciella glassgrejer nästan som Ben and Jerrys faktiskt, och blandar ihop allt på en iskallstenbänk!! JÄTTEMUMS!! Jag åt en som hette Super Strawberry Cheescake, med riktigt färska blåbär, jordgubbar, och kexbitar i mummsfillibabba!

 

  •                Mer saker hände men det här får råka 4 now;) Bilder kommer upp imorn, nu ska jag gå och lägga mig, JAG ÄLSKAR ER!! (kommentera snälla?)PÖSS!

Nu vill jag ha peace and quiet;) 

 

 






NAMES!

Jag har fått en hög med nya smeknamn här i US! 

Fez- Chris min värdbrorsa kallar mig det efter Fes i The 70´s show hahaha men jag gillar Fez så det är lugnt;)

Candy Cay- Av min värdpappa för att hmm vet faktiskt inte! Meen han kallade mig candy först men sen sa han att det var något dåligt i USA så det blec Candy Cay:)

Foreign- Av min kompis Katie:P 

Sweden- Undra vrf?? :O

E/Em- Hade jag oxå innan ju men med amerikansk uttal hahah yeey!

Jag gillar smeknamn:P


Bara för att jag älskar den här bilden:P

XC team foton:P

Idag hade vi taemfoton:D
Jag hade den briljanta iden att vi skulle sitta på vår stora Huskey staty men neeej, hmm undra vrf den ideen inte gick igenom? Imorn ska vi spela bowling på PEn yey!

  


  

ahhahaha

The boys;)


MAT!! Mmmm

Det finns så mkt mummsigt här!! Oreos, twinkies, (fast oreos är godar!), B&J's i alla dess smaker, och ofc frappuchinos på starbucks!! Men det ligger gansk långt bort tur det;) Och min familj gillar att baka alla möjliga sorters bakverk typ hela tiden hehehe..
Men jag har advanced PE och crosscountry varje dag och gör 100 situps 2dagar, 1 vila, 2dagar en vila osv :)
Ohh och jag har också köpt ascoolt (billigt) schampoo och balsam och nån mousse grej som vär bra för vågigt hår som jag har hahah:P

Och imorn så har vi sista dan i skolan sen så har vi octocberbreak i en vecka yeeeeeeeeeeeeey! Zturedansen!!

Usch i helvete vad jag saknar er:(:( GLÖ MIG INTE!!!! <3

MUmma...
Döm mig inte frukt är också godis!!



Ser ni det går åt det bättre hållet!!:)



XC MEET

Ok nu ska jag förklara hur ett xc meet (crosscountrymeet går till! :)

Det börjar med att vi (i teamet) blir uppkallade av Annie i speakersystemet, att vi ska bli släppta från våra lektioner, hahaha jag slipper alltid U.S history yeeeeey (zturedansen) Fast hahahha jag borde nog ha lite mer U.S history, enda ämnet som jag har ett C i. Har A/A+ i mina andra 3 ämnen stolt!!!:) När man har blivit utkallade så pallrar jag iväg till "the lockersroom" och öppnar mitt skåp och byter om. Tog typ 3veckor innan jag lärde mig tekniken att öppna mitt skåp men nu kan jag!

Vi blir upp-plockade i vår röda XC van och åker till vårt meet.
Ett meet är ett race då vi springer mot andra skolor, och vi springer alltid 5km, oftast så har vi meet 2ggr i veckan.
Idag så sprang vi en bana som vi redan ahr sprungit för några veckor sen, och förra gången sprang jag på 27min, idag sprang jag på 26:) Och jag måste ha tuggummi precis innan loppet som jag kan ha i munnen medans jag springer, vet inte men det är nått knäppt, det går mkt bättre då!
Idag så ramlade jag, jag glömde att lyfta på fötterna när jag sprang, men på mindre än 1sekund så var jag uppe igen och jag blev så stolt övermigsjälv så jag sprang ännu fortare! Och jag hade ju mitt nya favorittuggummi idag! Vattenmelon mumma!
Och efter meeten så stannar vi på nått ställe för att äta idag åt vi på wendys, men innan säsongen är slut så har vår coach lovat att vi ska stanna på Hooters, xD!
Och jag stannar ALDRIG på ett meet, duktig va! 

man är ju inte en viking för inget!!



Stanna ALDRIG!!


HC (Homecoming!!!) :D

Heeej
Jag saknar er hemma såå mkt!

Vi hade alttså homecomingdance i lördags med temat  och jag fick låna min kompis klänning och hade sen mina nya skor
och accessoarer och sånt ofc! På morgonen vid 11 tiden så åkte jag och några kompisar och fixade naglarna, fransk manikyr på både tånaglarna och fingrarna hihi kul:P
Sen vid 3(!) tiden så åkte jag och min kompis hem till mig och min kmpis niki fixade mitt hår tog ca 1½ timme! Hahahah min hår är ju ganska tjockt och envist som hon sa och hahah men det blev fint!! Sen så tog vi med klänningen som för övrigt var i färgen "hot pink" och alla grejer och åkte till nikis där vi bytte om och sminkade oss!
SEn så kom min date en annan utbytis, Lasse från tyskland, och jag fick en såndär blommgrej runt handleden som alla får, och vi åkte till ett ställe som heter Pizza Madness och åt middag där. Hhahahah alla stirrade på oss för att vi va så uppklädda men det var kul!
Sen så åkte vi till Nikis pojkväns hus och kollade lite på film och vid 9 tiden så drog vi äntligen till skolan, vår homecoming hade temat Circus Soleil, coolt va!! Där dansade vi hela kvällen och det var askul!!  Hahhaha vid 12tiden så tog det slut och vi fick schus hem, där jag somna på en gång:)
Har faktiskt  träningsverk i vaderna sen dansen och alla tyckte att jag var jättefin:)

BTW so har jag fått mina skolfoton hahas er helt ok ut:)  

  PUSS!! <3

SPIRITWEEK!!:P

Spiritweek är en vecka då man ser till att ha bra schoolspirit m.m:P Det finns massor med kul saker att göra med mera:P 

MÅN: CRAZY SOCK DAY! Jag och Lissa hade olika strumpor på os och så bytte vi skor (min briljanta idee ofc!)

TIS: TWIN DAY! Jag och Lissa hade likadana kläder på oss och så fixade Lissa sitt hår så att de tblev lite vågiare, coolt!  Efter skolan så åkte Lissa och jag till en "stad" som heter Pueblo, där vi gick och handlade saker till mig för homecoming! Jag köpte ett par svarta fiiiina skor, en svart kuvertväska, ett par rosa örhängen, solglasögon, och en sovmask(solglasögonen köpte jag bara för att de var ascoola! Sovmasken av samma anledning.;)) Vi stannade vi STarbucks och jagköpte en av mina favoriter en jordgubbs frapochinno (se bild) MUMMA!!


TORS: NEON DAY!: Jag hade på mig mina blåa shorts somjag köpte i Antibes, mina gröna Paul Frank tröja och mina röda skor. (Min Flyg outfit) ;)
Vi had eockså POWDERPUFF på kvällen!! För er som inte vet så är det när tjejerna i skolan spelar amerikansk football, mot varandra. Juniors/Freshmen VS Seniors/Sopohmores. Juniors/Freshmen hade vita jersys och seniors/sopohmores hade blå jersys.
Alla trodde att de blå skulle vinna för att seniorsna hade aldrig förlorat under sina år här, men hahahha den här gången så gjorde dom det!! Hahahahha och gud va seriösa de va!! De var verkligen tufft, hårda tacklingar och några blev skadade, tex så hoppade ett finger ur led.
Innan matchen så åkte jag och Katie till hennes hus för att förbereda oss för att alla klär ut sig i masso r med galna färger och sånt innan matchen.
Och det var fett kul när vi vann!! Alla kramade varann och skrek i en stor hög, och skrek "de är inte undefeeted anymore!!" Väldigt kul:)

TORS: Superhero day: Klä ut dig till din super hero! Jag klädde ut mig till BEN AND JERRYS!! xD Hahhaha jag tar och lägger upp bilder sen det var iallafall fett kul:P
XC meet gick faktiskt riktigt bra med tanke på att halva banan var sand:O 5Km på 27min helt ok men jag har sprungit bättre!!:D

FRE: Blue and glod day (skolans färger) Men juniors var blå, vi hade en 2 tim(!) lunch och då hade vi vår "club day". Det var fett kul!! Man kunde kasta pajer på folk, och kasta en boll på en grej så att lärare åkte ner i en vattentank m.m! Det var kul och min grupp (yearbook) gjorde och sålde sockervadd:)
På kvällen så hade vi vår homecominggame och vi vann 33-0 hahah bäst! :D
Men Erikson en kille i laget blev hårt taklad och bröt sin arm på 4 (!) ställen!
Våra royalties presenterades också, Tahnee och Jocelyn var queen och flowergirl såå söta! hahaha
Men det var väldigt kul och jag flummade runt med chelsea ahahha:P

PUSS ÄLSKAR ER SVENNAR!!! <3

      


OK snabb husuppdatering!

Eter första natten hos Jamie så fick jag efter skolan ta mitt pick och pack och flytta in i Mrs/Mr Schenks hus de är/var jättesnälla under mina 2,5 veckor som jag bodde hos dem! De hade ett jättefint hus, med höns, katter,en häst och en hund.
Somsagt så bodde jag där tills de hittade ett nytt ställe för mig och dit har jag nu kommit (för ca 2 veckor sen)!
De är "the clears family" och de har 8(!) barn varav 2 är utflugna, och 5 är "fosterkids" det tycker jag är ganska coolt;) De har 3 hundar, 2 hästar, och en katt och bor i Penrose.
Jag delar rum med Lissa som är lika gammal som jag, det funkar bra:) 

 Jag och the shenks:P


1-09-09 KICKAD

Efter min powerpoint presentation i U.S history så kom Myranda, en kompis till mig och hämtade mig. Jag skulle till kontoret och det var "brådskande". Blev inte så rädd, eftersom Mrs seaney och jag har pratat jättemycket och är "kompisar", hon är helt klart på min sida så jag kände mig trygg!:P
Mrs Seney, tittade på mig stängde dörren och satte sig ner. Sedan sa hon:
S- April wants you out of her house.
E- HAha, ehh why?
S- Eh becuse you blocked her on FB...
(Vi kollar på varandra och jag börjar asgarva! Hahahaha så jävla omogen April är! S börjar oxå att garva)
E- So, when am I moving? To the weekend, or tomorrow? (detta hände på en mån)
S- She wants U out by tonight, out at once.
E- What? So were will I sleep 2night??
S-well thats the problem we dont now yet hun... 
 
Men det känns ju tryggt! Jag satt där medan ca 3 lärare + Seaney diskuterade vart jag skulle ta vägen, lille jag:P.

Så bestämde sig en som jobbar i kontoret, Jamie Clark att hon kunde ta sig an en förvirrad blond svensk unge. Men bara för en natt dock... Men det räckte för mig! Jag  sprang på XC (crosscountryn) och vid 17tiden så drog vi till mitt "house of horrors" hahahhaah! För de ville inte skicka dit mig nu när jag är kickad. April (yeey favoriten i huset!!INTE) Jag log och sa hej, sen så rusade jag ner för trappan, drog fram mina resväskor och började att slänga ner mina saker i dem.( som de gör i top model) Jag vill bara komma därifrån så fort som möjligt ju!
Så slängde vi alla väskor i Jamies truck (förövrigt är det bilen som alla har) och drog. Såklart hade jag glömt några sake ri tvättmaskinen GLÖMSK, så vi var tvungna att åka tbx och hämta det, awkward!!
Jag  vände mig om i dörren såg April i hennes fula små grisögon (seriöst hon är en blandning mellan gris och rätta i en överfet ond människoform)!!!!!!!!!!
Jag såg henne i ögonen och sa : Well bye?
Och bara stirrade på mig och sa ingenting, var jag förvånad nej.

Sen så åkte vi till en annan del av Penrose och giss avad jag sa det första som jag sa när jag kom in i deras hus?
OMG its so clean!!, Jamie och hennes man garvad eoch sa wooow Its good that you come out from that place or you would have been brainwashed! AHhahah vilken lättnad att va med normala människor igen!!

Den Kvällen åt jag också min första subwaymacka ever den var asgod!!! MUMMSI!!
Den första natten då jag utan någon ångest eller nån orolig känsla i magen som jag sommnade för första gången i Colorado, can my real american life beGIN NOW?:p <3


min dator gillar inte usa!

Ok, min dator laggade och vi åkte till best buy. Det visade sig att min hårddisk var knäpp, och jag var tvungen att byta! Men de skulle försöka att rädda mina bilder och mina videor det är ju så många minnen!!! <3
Men efter ett par veckor så sa det att de inte kunde rädda mina bilder och videor, så de sa att jag kunde skicka hårddiskrn till deras huvudkontor där de kunde rädda minnenna. DE hade tillochmed räddat hårddiskar med hårdiskar med kulhål i sig. Det skulle kosta ca 400dollar...
Men vi skickade iväg den och nä nä några veckor senare så ringde de och sa att jag var tvungen att betala 1666,44 dollar!! Hahahha de kan de ju glömma!
Så vi åkte och hämtade tillbaka hårddisken och jag ska skicka den til lilla landet lagom sverige!! Och de ska få fixa det istället, för bilderna är waaay så viktiga för mig!
Hoppas att jag slipper och hålla på med datorn igen där;)


RSS 2.0