NERVÖS

Varit asnervös för USA idag, fick nämligen ett brev med massor av regler och om att vi skulle till ambassaden för att göra en interjuv! För jaaa det kommer vi verkligen att hinna! (Ironi vänner;) )
Men botemedlet mot det är en onödigt men skön nattpromenad med pälskling, och sitta vid vattnet och prata med världens bästa Saris<3 och sunshine såklart!
Sen 1 och en halv kaka på det så är man inte så nervös längre!

Idag har jag tvingat hit Funny the Bunny hit för att cykla med mig och Moe Hoe för att bada och sola, lyckades bra med övertalningen! Det var asskönt i vattnet och sen ska vi inte klaga på solen heller löövly!

Dagens "glömskning": Kom precis på att jag har glömt min bok på gräsmattan, men den får leva vildmarksliv i natt för att det är mörkt ute nu och jag är mörkrädd hehehehe, kämpa på!

Hoppas att ni alla la märke till att jag kom på ett nytt ord : GLÖMSKNING välkommen till världen!
Ska skriva en ordlista med mina ord som jag har kommit på: Emmas ordbok hahahahXD

Puss på er sommrisar! (Oj ett till NYTT ord):D I`m on it know!

lite updates:P

Japp hoppas att alla hade en grym midsommar det hade i allafall jag! Alltid lika kul i dalarna och det är alltid lika kul att träffa min käre göteborgare Sara<3, henne har jag känt typ innan jag föddes! Det är så härligt med såna vänner som man kanske bara träffar 4-5 ggr per år och ändå när man träffas så är det som om inget har förändrats! Love it!
Sen nu när vi kom hem så har jag shoppat 2ggr:)
Inköp: 3BHar och en bikini yeey!:P  
Har dock bara 68kr kvar på kontot suger men vad skaa man göra?:P
Har hållt på lite med USA och flängt på stan sen jag kom hem från midsommar och älskar sommarn!!<3

Igår så cyklade jag och kajsa förlåt (bajsa) och la ett blodspår till moen, bajsa klagade väldigt och själv så blev man 7 myggbett rikare, not nice men aja:P
Så imorse så drog jag och molly tidigt, tidigt (8.00!) och spårade. Och tro det eller ej men hon hittade benet!!!!
(Hon har aldrig gjort det dom 2ggr som jag har lagt spår innan åt henne) Åh miin pälskling, jag blev så stolt över henne så vi gick till Ängen där hon fick bada lite!

Sen så drog vi hem duschade och sen efter en tur till Ålstensgatan så drog kajsa och jag till T-centralen där vi fixade biljetter. Bajsa drog till Isoldes landställe i Strängnäs och jag hämtade ut biljetter till Marma lägret för mig och vovvsen! Sen så fick jag ta en spruta fästingvaccin (aj hatar sprutor!) började blöda ganska mycket faktiskt, hehehe. Sen hämtade jag upp min fjällräven på kemtvätten, pakar inför USA eller ok ska börja packa hahaha:P 

Dagens låt: Till Dr Stevens och Minibitchi, saknar er bitches!<3 Den här är till er<3 


EFTERSOM DET ÄR SOMMAR

Så kommer jag inte att blogga lika mycket, jag kommer blogga men kanske bara 2ggr i veckan. Man måste vara ute och leva nu när det är sommar ju allihopa. Och förmodligen så kommer jag nog lägga upp flera inlägg när jag väl bloggar PUSS!! 

Dagens låt: Den e bäst!!<3 Erik BÄSTASTE Hassle in my heart!

AVSKEDSFEST PÅ SOLVIK:D

Efter mycket om och men så bestämdes det att vi skulle ha avskedsfest för mig på solvik på tisdagen(!) så vi började samla ihop lite folk, och vid halv tio tiden så kom jag, Linn, Carro, och Marie till Solvik. På taket satt det en massa personer men jag fick inte gå upp dit för att de höll på med en överaskning hahaha!

Så jag spenderade lite tid på bryggan med Oliver, hans kompis Viktor, Isolde, och Dr Stevens (Dr Stevens på tel).
Sen efter en otrooligt lång väntan så fick även jag klättra upp på taket och där var bla järngänget, Amanda, Brommamänniskor (<3), och lite annat löst folk haha!
Sunshine hade köpt en Sverigeflagga där alla hade skrivit massor med saker på, jag blev jätteglad!
Sen så kom det fler människor och järngänget lyckades göra upp en eld.
Folk pratade och bara så alla vet så ska  man passa sig om det är nån som har permamenta pennor på nått sånt här hahah men det va kul!

Amanda och Rabarber agerade fotografer med min kamera gå in på facebook så kan ni se dem:P
Själv så höll man på att bli ikastad i vattnet, men jag klarade mig undan förutom skon hehe, men jaaa mycket saker hände och det blev ganska lyckat tycker jag tillslut ivarjefall, Carro och Oliver (sötingar) agerade matchmakers åt olika folk med olika resultat hahahaha:P
Och det här var nog sista gången som jag träffade Grinchen innan USA!!! :( Kommer sakna den lilla filuren...Men som tur va så hoppas ... Jag att jag kommer träffa fler innan jag åker, afterall så är sommarn inte slut än det är lågnt kvar!!
Men det var kul iallafall på Solvik med sköna människor!<3

Dagens Jobb: Lägga upp bilderna på Facebook, otekninsk människa och muppdator är ingen bra kombo!



senaste in my life:P

LÖRDAG: Fest oss Jacob! Kul som vanligt, dansade, drack, hoppade på en blöt studsmatta vilket ledde till att man blev blöt:O ahahhaha, dansade även i regnet kul! Nä men det var som vanligt väldigt kul ofc! Och så följde några snälla gäntlemän mig hem eftersom jag inte vågade gå hem själv! Bra det.

Igår ( söndag så hämtade vi Bror Gustaf i Danderyd efter att han och hans klass har vart och seglat en stor segelbåt i ca en  1 månad! Den var stor och fin:)
Det regnade och blåste hela dan vilket ledde till att när vi stod på bryggan när de kom in så blåste mitt paraply "sönder" alltså att den vände sig och såg ut såhär   < istället för )
Oh förstog ni mina paraplybilder? Väldigt smart om ni frågar mig! Ja och när det (med paraplyet hände så kämpade jag med att den inte skulle flyga i vattnet, Ja medans allt det här utspelade sig på bryggan så pekade Gustaf på mig från båten och sa till sin klass; Och hon där med paraplyet det är min syster ahhaah! KUL!
Sen på båten så gick alla framför mig (ca 6-7 pers) och skakade hand med en kille ur Gustafs klass, vilket jag också gjorde med ett glatt HEJHEJ! Han såg konstigt på mig och jag fattade att de framför hade hälsat på honom för att de kände honom! Hahahah jaa men vad ska man göra?

Dagens väckning: Gustaf och Bajsa som stormade in i mitt rum och sorutade vatten på mig när jag precis hade vaknat i min säng, den blev blöt men jag vaknade hahhaha! Men jag ska hämmnas när de minst anar det! :P
  PÖSS<3

                                                            IMORN SKA DET VARA SOL! (OM JAG SÅ MÅSTE GÖRA EN SOLDANS)

The hangover

Se den!!  Min favorit är den skäggiga, hahaha dum i huvudet!

CRAZY

Ok så ska jag dra vad som har hänt lite kort de senaste dagarna:)

Slutade skolan i Tisdags- Var med Sunshine och irrade omkring på Djurgården:)

Onsdag: Fest på Kärsön med härliga högländare! Visade sig att Fluff åker till USA samma datum som jag hahah! Folk höll på att ramla i vattnet men annars gick det lugnt till. Funderar ganska starkt på att börja i Högland när jag kommer hem från USA, men vi får se vi får se!
Tove, Bajsa, jag ,och Flummna gick (!) hela vägen hem från kärsön men det tog inte så jättelång tid!

Tors: Bio med Sunshine och Axel, såg på "Baksmällan" hahahha klockren! Den var asbra gå och se den allihopa!

Fre: Regnet öser ner... Gick och hyrde Twiliht mkt bra film!  Bajs och jag gick till Flummna och träffa hennes vallp Sazzie en liten brun lagottotik på 3 månader, jättesöt!! (men inte lika söt som moen såklart!) Mammas kompisar kom hit på kvällen, hahah tänk att vissa vuxna kan vara asköna! 

Idag: Har regnat sen jag vaknade, Men jag vet vart jag ska på mitt Highschool year nu!!!!!!
En håla hahah som heter Penrose i  Colorado, min Highschool heter Florence High school och ligger en bit bort så jag kommer att få åka skolbuss! En såndär gul ni vet, ligger ca 20 min bort från en större stad : Colorado Springs, och ca en timme bort från huvudstaden i Colorado, den stora staden Denver!
Stället där jag kommer till är mest känt för sina "fruit farms" och ett fängelse som ligger i samma stad som min High scool... HE HE kul fan vad nervös jag blir!! Och jag åker den 4 augusti!! HJÄLP!
Men hoppas på en kul tid i USA!

Dagens Bild: Den första bilden som kommer upp när man söker på Penrose Colorado!  KUL...  PÖSS!!!!


SISTA "RIKTIGA" SKOLDAGEN!!

Idag har det varit en händelserik dag: Pratade med stallchef om USA år, ramlade med cykeln och slog huvudet i bilen men konstigt nog så gjorde det inte så ont? Somnade, vaknade, fick panik (trodde att detr var TISDAG) sprang ner till Bajsa  .

E- Kajsa har inte du heller gått det är avslutning idag, åhhh varför försov jag mig!!
K- Ehhh va?
E- Men.... är det inte tisdag idag?
K- Åhhh nej fortfarande måndag hahaha!


Hmmmm undrar om slaget mot huvudet påverkade mig? hehe Men nu slänger jag den hett eftertrakdade videon där klass N!D sjunger för vår fysiklärare Mounir!

Dagens vurpa: Jag ramlar medans jag pratar med Bigge i mobilen och slår huvudet i bilen



Le week-end

Fredag: Jag var ledig från skolan och latademig heeeela morgonen, skönt! Gick ut på en promenad med Moe och gissa vem som satt i köket när jag kom hem? Sunshine, såklart! :D Efter en stund kom Kajsa med sina sköna Highlandspolare Isolde och vilda Tilda! Vilda Tilda drog hem ganska snart och sedan satt jag, Sunshine, Kajsa och Isolde och snackade lite strunt :) Jag var nöjd för att jag räddat Micke och Isolde från en viss person (vert)

Sunshine och jag bestämde oss för att hänga lite med Järngänget. Dock var Einar sjuk och Axel dissade oss för en 93-fest i Spånga.
Så jag, Esmeralda, Filip, Sunshine och en blond liten sak som också heter Isolde skulle gå på bio! Så jag och Sunshine stressade iväg in mot stan för att sedan inte hinna med bion. Det bar iväg till Café 60 istället där vi satt utomhus med en varsin Chailatte och annat gott!

När vi suttit där en stund går det förbi tre stycken riktiga fjortisar som skrek och höll på som fan. Vi sa till Filip att han skulle gå fram till lakritsfjortistomten med aggritionsproblem och fråga om hennes nummer! Detta resulterade i att Emma och Filip springer efter fjortisarna. Följande händer:
Filip frågar om nummret, lakritsfjortistomten dampar, tappar sin mobil och börjar skrika och säga att hon ska ringa sin "bryscha" Hon sparkar Filip ett ex antal gånger (det låter värre än vad det faktiskt var) hahahaha Filip bara böjer sig och säger: Yea spank me! Hahahahah fett skön!
 Sen gick hon fram till Sunshine, Esmeralda och Isolde och frågade om var med mig och Filip. Sen börjar hon kaxa (självklart mot den kortaste) Esmeralda, men jag säger åt henne att inte röra Esmerlada så då går hon på Filip igen.
Jag kan ju inte hålla mig utan asgarvar hehe, så då går hon på mig!!
Jag som är konflikträdd och backar och ba: Nej, nej, chilla hurru hahahahah! Som tur va kommer Filip och hon slår lite till på hohom innan hennes kompisar lyckas dra iväg henne. Jaa aggretionsproblemm säger jag bara! 

Vi drar sen iväg med siktet inställt på Spångafest, men när vi kommer fram så har polisen kommit dit, så vi bestämmer oss att ta nästa buss som kommer om en halvtimme. Medans vi väntar på den så hinner vi med det här:

• Filip hittar en gascykelpump att roa sig med
•Esmeralda vig som en jag vet inte vad klättar upp på en stolpe (jag försöker sen med ett mindre lyckat resultat)
• Vi sjunger nationalsången för full hals (det hade blivit nationaldag!)
• Vi såg Samuel Haus (Tsatsiki) han var jättekort!

Lördag: Klockan 17.30 ca så träffar jag, bajsa, och Sunshine min käre Flummna i Alvik! Hon har klippt sig kort men det var jättesnyggt! Vi åker in till Skeppsbron, där vi såg Veronica Maggio, Miss Li, ERIK BÄSTASTE HASSLE m.fl.
Erik Hassle var lätt bäst och han log mot oss! Han kommer lätt att slå stort.
Sen så drog vi till Lidingö och på vägen så köpte vi present till födelsedagsbarnet Micke: Princess Sparkle! Vi flummade asmycket på vägen dit och skämde ut oss lite, men heey vi kommer aldrig att träffa de mäniskorna igen! Jag råkade tex ramla mitt i stan, jag snubblade på en kant som var typ 1cm hehe.
Men nu orkar jag inte skriva mer ska ut i  det fina vädret och köra lite agility med den käre voffsen<3.
PÖSS!
Dagens bästa: Sommarvädret är tillbaka!
   


WEEEEE

Idag har jag och Sunshine varit på utförsäljning av wee-lager i hjorthagen:) Hittade ett par Chinos för 100kr i stället för ursprungliga 800kr, hahhaha yees!! Och så köpte jag låga strumpor 3st för totalt 25kr, i storlek 42-45 hahhaha fråga mig inte varför! Nice NIce, ska dit imorn också se om man kan fynda lite mer, tex ett par fräcka hörlurar hahahah!

Idag på matten så gav vi Farrin blommor och hon blev så glad, men så fick ju typ alla VG, istället för IG heheheh.
Sen på fysiken så sjöng vi en sång för mounir, måste faktiskt ta åt mig äran lite, men det var inte bara jag utan andra sköningar oxå! Filmen kommer självklart upp men så länge så får ni nöja er med texten! De text rader som jag kom på är i fet stil;)
 
There`s a reason why, people try.
We don`t get a thing, but we still got our bling!
You call us dumb,
when we don`t get a hum.
Forces come around with the speed of sound!

Ref: Hallelulja
(Sunshine och jag: and goodbye) ggr 8!
 
Bigge på gitarr, och det ända jag har att säga om den här låten är vilket mästervärk!

Dagens låt: Mounir låten of curse!!!   

 
Jag + en gitarr= sweet,sweet music!

SENASTE

Nu har jag äntligen fixat klart alla mina USA papper!!! Ah kan inte fatta att jag nog ska åka på ett high-school year till AMERICA! Hahahaha hur i helvete ska det gå igentligen?? Blir nog the time of my life:P
Jag har inte skrivit på läänge jag vet, men det har vart fullt upp med skola(slutprov), hundläger, Usapapper (det va panik!), och jaa det var det som tog upp min tid.. Men nu är jag tillbaka mohahahhahah!
Ok, uppdatering:
Tors (förra alltså) kastade utan mening, utan att jag hade tittat eller nånting en keps som landade rakt på kepsägarens huvud!! Ni kanske inte fattar men ändå ,ASCOOLT! Panikade så mkt för Usa papprerna så att jag började blöda näsblod, inte praaa.

FRE,LÖR, SÖN: Åkte,var och om hem:   från/på vovveläger med Moe, 50 männskor i min ålder, och 30 hundar, ASKUL! Lärde sig mkt, blev brun, lärde känna assköna människor som jag ska hålla komtakten med m.m.

ONS: Studiedag skönt, gjorde inge spec ska bli bättre på att blogga lets see:P

HELGEN MED SUNSHINE KOMMER BLI FETT MED MAJS, YEEEY! 

DAGENS ROLIGASTE: Bajsa som duschar moe ute i trädgården säger bara det;)
PÖSS!<3

FULT

Det här nog de fulaste jag vet!! Usch säger jag bara ryser när jag ser sånt... 


RSS 2.0