Det går sakta men säkert åt plushållet

Efter mitt samtal med Mrs Seaney så började allt gå åt rätt håll där jag hoppades att jag förr eller senare skulle få komma loss från min familj!
En dag när jag kom hem från skolan med bussen så märkte ja PÅ EN GÅNG att min rep var där! För guess what!! April hade försökt att städa, patetiskt!! Hahahha men jag hade rätt (ofc!) Min rep var i huset! Så  vi drog till ett cafe där vi kunde prata ifred. Så jag berättade om allt som jag inte gillade i huset och började gråta, gör nog det ganska ofta nu bara för att det är svårt...
 Men min rep är ascool och  förstog yeey! Han tyckte först att vi skulle göra en solutionplan, och om inte DET funkade så kunde vi byta. Men då gjorde jag mina puppyeays och han sa att han tyckte att den här familjen var en väldigt dålig match, och att han skulle börja leta efter en ny på en gång.
Men de tfick bli en hemlighet mellan hos, så inte min familj(värdfamilj) får reda på det!
Hahaahah äntligen en på min sida, sååå skönt!
Så de tär bara att fortsäatta att spela spelet tills hjälpen kommer!

Det som avgörde vistelsen i huset

Hela skoldagen hade vart jättebra, med lektioner, kompisar, och crosscountry. 
April min hostmum, hade sagt dagen innan att det skulle va för dyrt att hämta mig från XC (crosscountryn) varje dag så jag tänkte va snäll och ta activitybussen hem. Och det gjorde jag också! Hade kul på bussen med mina flummkompisar, och när vi gick av på Penrose sttion så ringde jag April, trodde att hon skulle bli glad. Men neeej haha det blev hon INTE! 
Hon började skrika och gapa i telefonen och jag blev ledsen:(
När hon kom och plockade upp mig så skrek hon åt mig och jag började gråta för att jag var så frustrerad!
Hon ryckte båda mobilerna från mina händer och sa att jag inte fick gå på crosscountryn (XC) till mitt beteende var bättre:O!!
Jag fick inte ens messa familjen att de inte kunde nå mig!! Inte undra på att alla blev oroliga!
Jag bestämde 4 sure att jag SKULLE därifrån! 
Men det var svårt i början för att jag hade inga telefoner så jag kunde inte kontakta min rep, hem, eller NYC kontoret! Och April sa att hom kände lärarna i skolan (samtidigt som hon säger att de inte känner några wierd I know)!
Så jag vågade inte prata med några lärare eller nån vuxen för att jag trodde att de skulle prata med April.. Det var en tuff tid:S
Men sen så bestämde jag mig för att prata med Mrs Seaney, hon är the schoolconsuler på  skolan och min skolkontakt, och hon var riktigt bra att prata med.
Från och med det samtalet så började allt sakta men säkert gå åt det bättre hållet! :)

Problemen hos min gammla värdfamilj

Det här är problemen hos min gamla värdfamilj, som till slut ledde till att jag flyttade (blev utkickad).

  • Mammans ständiga PMS på sina barn, plus hennes ständigt negativa attityd. Seröst ALLTID sur!
  • Det här låter nog brattigt, men deras dåliga ekonomi! tex så sa de att vi var tvungna att vänta tills löningen för att köpa frukt och grönt! För de hade inte råd annars..
  • Smutsigt i huset, fläckar på golvet eftersom alla gick in med skor och ingen torkade tassarna på hundarna. Dator och annat på golvet så det var väldiga smutsiga! Diskhögar och mat som stog kvar tills nån åt upp det.
  • TV/Dator beroendet! De sitter nästan alltid vid datorn och TVn är på non-stop(vilket jag tycker är dumt med tanke på ekonomin. Citat från mamman: I hate walking. Vilket är ett exempel på hennes underbara äventyrlighet (NOT)!
  • De är nyinflyttade så e känner inga i min ålder, försökte heller inte, så de ända som jag kunde vara med under mina dagar där var deras get och hästar= Uttråkad på HÖG nivå!
  • Inga måltider tillsamans.
  • Äter med papptallrikar..

M.M

 


RSS 2.0