YEEEEEEEEEEEEEY!!!

Nu kommer jag  Mexico!!!!

 




Bilder från sista footballmatchen:P!

Hej vänner!! Här kommer bilder från den sista och näst sista footballsmatchen!! Vi vann hela första ligan, så vårat lag blev Tri-Peaks-Leauge Champions, med 9 vinster och 0 (!) förluster!!
Men sen så förlorade vi i statepalyoffs med 10-7, men jag tyckte att det andra laget fuskade, de sparkade in bollen mellan pelarna istället för att göra en touchdown, (3poäng istället för 6poäng förstår ni;) FUSK!! Eller ok inte fusk men fegt! Vi var bäst ändå!

På tal om sport så har jag börjat att spela basketboll!! Fett kul men svårare än vad man tror kommer ett längre inlägg om det sen!! NU är det sent och er käre Ems är trötter!!
Två dagar till i skolan sen bär det av till Mexico!
Puss och kram skumbanan!!<3
       

       

      

    

Halloweenpics!

Var länge sen I know, I know!! MEN har varit upptagen med att skriva vykort och brev, till de flesta som läser denna blogg såå nu kommer dom!! Bättre sent än aldrig right!!:)

Värdsystrarna Kendra och Savanaha som hippie, och djungelsak!

  Jag som monster på skräckrundan;)
   Värdsyster Lissa på väg till sitt jobb, men glöm inte halloween ändå!;) 
PUSS ÄLSKAR OCH SAKNAR ER!!<3<3<3<3<3<3

Lägntar....

Till Mexico!!! Snart (6dar) är vi där!!

Köpte bla denna klänning (+en till) till resan!) Fin va!!


EN AV MINA FAVVOLÅTAR! (Artist: Cobra Starship)

BLAIR SJUNGER!! :D

 

Den här är också bra! "young and rich" thats the life babes!! LOTS OF LOVE!! <3<3<3<3<3<3


Halloween :O :D :P (smiley humör!):*

Ok fredagen, jag och Lissa kom hem och sov hahaha vi var trötta så jag tog min powernapp:P 
Sen så var planen att jag och Erika (min värdsyster) skulle på en fest men hon och hennes kompis som hade festen är typ inte såå bra kompisar (mer av/på kompisar) så vid 20.00 så bestämdes det att vi inte kunde gå för att Erika skulle jobba dagen efter och min värdmamma tyckte att det var försent att gå ut till en fest när vi inte ens hade börjat göra iordning oss, bummer.... 
Så vi gick ner och dansade i källaren och flummade runt:P Och så tjuvlyssnade vi när Mounique en av mina andra värdsystrar snackade med sin (boy 2 be) på tele kul hehe. 
Efter det så tittade vi på "The dark night" ni vet Heith Ledgers sista film, han är så sjuukt bra i den filmen!!:)
Why soo serious?

Nästa dag på lördagen så skypade jag och slöade runt innan vi 19.00 så åkte vi till "Happy Apple", kvällen blev inte som jag hade planerat (fekke) så vad ska man göra? Deppa över att det inte blev som man hoppades eller göra det bästa som möjligt av kvällen?? Om ni känner mig rätt så vet ni nog vad jag gjorde!
Jag och en av mina värdsystrar Kendra satte på oss monstermasker, (jag målade Kendra som en läskig clown) självklart blev hon ascool!!
Så skrämmde vi människor och min mask var såå stor så att jag kunde knappt springa men det var kul! Och så lärde jag känna en hel hög nya människor i skolan:) Alltid kul!! Och så var det en ashet kille där också, hahahha utklädd som en clown;) Hahaha alltid kul med eyecandy!
Efter det så åkte Lissa och jag till några och kollade på en skräckfilm, mysigt men den var jättedålig!! Man var inte ens rädd! (se inte "The Strangers") Men mysigt ändå!!

Söndag så latade jag mig,skrev vykort,( kmr inte komma så många inlägg för jag har 19 vykort och 1 brev(!!) att skriva och det tar sin tid) Sen så åkte jag och Lissa till ett "mall" och shoppade lite, det blev en ring, ett par basketshorts (min nya high school sport är basket!!) :D Och såklart en frappuchino bubbe och cream! :P MUMS!! 
när jag kom hem så skrev jag lite vykort och sprang 4miles (rastlös!!) Hade för många tankari huvudet! Men efter det så var jag trött och glad! Endorfiner;)

Så även om inte helgen inte blev som jag hade plannerat så gjorde jag den till en helt ok helg ändå (och åtmkt godis ofc!) (bilder kmr!) 

ÄLSKAR ER!! <3<3<3<3<3 (KOMMENTERA DARLINGS!) PÖSS I PANNAN! 

 


RSS 2.0